Nová cena

14.02.2022 15:36

Vypisovatelé soutěže se rozhodli pro další ročníky rozšíří soutěž o udělení nové ceny. Jedná se o Zvláštní cenu poroty za nejlepší úpravu veřejného prostoru. Cílem vypisovatelů je podnítit vznik esteticky hodnotných a účelných řešení ve veřejném prostoru, zapojit do něj zahradní nebo krajinnou architekturu a případně i umělecká autorská vyjádření. Mohou se přihlásit města i obce se svými úpravami náměstí, pěších zón, nového mobiliáře, zahradních úprav, návsí, okolí kapliček, místních rybníků, vnitrobloků ve městě, veřejných hřišť a podobně. Tato cena bude udělována i v dalších letech.

Navíc, pro ročník Stavby roku v Pardubickém kraji 2023, bude vyhlášena jednorázově také Zvláštní cena poroty za nejlépe upravenou a udržovanou okružní křižovatku v Pardubickém kraji. Důvodem je motivace stavebníků a poté i správců okružních křižovatek, aby dbali jak na funkční řešení, přehlednost, průjezdnost a bezpečnost, tak i na komplexní estetickou kvalitu a pravidelnou údržbu.

 
Navíc, pro ročník Stavby roku v Pardubickém kraji 2023, vyhlásíme _jednorázově_ také Zvláštní cenu poroty za nejlépe upravenou a udržovanou okružní křižovatku v kraji. Tady chceme motivovat investory a poté i správce okružních křižovatek, aby dbali jak na funkční řešení, přehlednost, průjezdnost a bezpečnost, tak i na komplexní estetickou kvalitu a pravidelnou údržbu.
 

Kontakt

sekretariát soutěže

pardubice@ckait.cz

oblastní kancelář ČKAIT
Masarykovo nám. 1544, 6. patro
530 02 Pardubice

+420 466 512 241

Vyhledávání

© 2010 - 2023 Všechna práva vyhrazena.

OK ČKAIT Pardubice